Vi tilbyder

Blomster til hverdag og fest

Butik Ajour er en velduftende og indbydende blomsteroase, hvor vi tilbyder blomster til alle livets små og store anledninger. Hvad end du skal bruge smukke blomster til at forskønne livets store fester, ønsker at glæde én, du har kær med en buket, eller noget helt tredje, så står vi klar med rådgivning og inspiration. 


Vi har stor erfaring, en omfattende viden om blomster og en sans for det skønne, og det vil afspejle sig i både de smukke blomsterbuketter og i vores service. Uanset anledningen gør vi en dyd ud af at finde den helt rette blomst til lige netop dig.

Tørrede buketter

Vi har et stort udvalg af tørrede buketter, der både ser flotte ud og holder længe. Tørrede buketter - eller evighedsblomster, som de også kaldes - er et smukt og bæredygtigt alternativ til de klassiske friske blomsterbuketter.

De langtidsholdbare og stilsikre buketter kan således glæde den heldige modtager, eller måske dig selv, i rigtig lang tid.

Festbinderi

Til livets store fester hører flot bundne blomsterbuketter sig til. Brudebuketter, knaphulsblomster, ranker, blomsterdekorationer - vi sørger for det hele, uanset om det drejer sig om et bryllup, en konfirmation, rund fødselsdag eller noget helt fjerde.

Vi sammensætter smukke buketter, der passer til lejligheden, og tager naturligvis udgangspunkt i dine yndlingsfarver og blomsterfavoritter.

Sorgbinderi

Ved begravelser og bisættelser hører sig smukke blomster til. Hos Butik Ajour tilbyder vi bårebuketter, kistepynt, kranse og urnepynt, så du kan sende din kære smukt afsted.

Er du i tvivl om blomstervalget til begravelsen, vejleder vi naturligvis gerne i de forskellige blomsters symbolik, og vi hjælper dig med at finde frem til smagfulde buketter og pynt, der står flot i kirken og holder længe på gravstedet.

Planter

Hos Butik Ajour har vi et stort udvalg i både indendørs og udendørs beplantning.

Vi har en stor viden om de forskellige planter og hvordan de skal passes, og den deler vi naturligvis gerne ud af.

Kig forbi butikken og bliv inspireret!